Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Θα τα πώ η βρωμόστομη να ξεσπάσω!



Χτες το βράδυ σε μια συνάντηση που είχα με κάποιες φίλες μου και καθώς συζητούσαμε διάφορα, συνειδητοποίησα πόσο πολύ προσποιούμαστε όλοι στη ζωή μας και μετράμε τα λόγια μας μόνο και μόνο επειδή φοβόμαστε τη "λογοκρισία" και το τί θα πεί ο άλλος για εμάς. Το αποτέλεσμα; άλλα σκεφτόμαστε, άλλα λέμε, άλλα εννοούμε!
Τρανταχτά παραδείγματα τα παρακάτω:
  • Έρχεται ένας συνάδελφος και σου λέει: "Άσε μετά από κοπιαστική δίαιτα έχασα ήδη κάποια κιλά!" Εσύ απαντάς:"Αλήθεια; Μπράβο βρε, και έλεγα, τί άλλαξε πάνω σου, τώρα που το λές όμως... βέβαια είναι φανερό!!!" Ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεσαι και ήθελες να πεις.. "Ναι ρε μαλάκα, για ψάξου κάπου πάνω σου θα είναι, πού αδυνάτισες μωρή φακλάνα που πρώτα βγαίνει η κοιλιά σου στη γωνία και μετά στρίβεις κι εσύ.. ε ά-γαμήσου!"
  • Είσαι στο τρένο, στο λεωφορείο, σε μπαράκι και έρχεται η γκόμενα με το 12ποντο τακουνάκι και σε πατάει! Σε κοιτάζει με νάζι και λέει "Συγγνώμη" χωρίς να το εννοεί βέβαια και απλά από συνήθεια (το ίδιο κάνεις κι εσύ άλλωστε όταν βρεθείς στη θέση της). Απαντάς: "Οκ, δεν τρέχει τίποτα" και χαμογελάς χτυπωντας τη φιλικά στον ώμο. Ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεσαι και θες να πεις: "Τί συγγνώμη μωρή μαλακισμένη, με τσάκισες , το δάχτυλό μου έχει πολτοποιηθεί γαμώ στο σπίτι σου καριόλα" και αντί για το φιλικό χτύπημα στον ώμο θέλεις να της ρίξεις ένα χαστούκι να γυρίσει το κεφάλι της σβούρα.
  • Μια από τις φίλες μου μας περιέγραφε το εξής σκηνικό: Την πήρε ο πρόσφατα "πρώην" γκόμενος της τηλέφωνο, για να της παραπονεθεί ότι προχτές το βράδυ που κοιμόταν με τη "νυν" γκόμενα του, παραμιλούσε στον ύπνο του και έλεγε το όνομά της (της φίλης μου) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα με τη "νυν" γκόμενα.. (καλός μαλάκας κι αυτός, έτσι νομίζεις αγόρι μου θα τη ρίξεις την άλλη; αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Η κοπέλα απάντησε: "Κι εγώ τί φταίω αγόρι μου; σε ενόχλησα; σε πήρα τηλέφωνο; έχω να σου μιλήσω 4 μήνες. Αν έχεις πρόβλημα με την κοπέλα σου να πάτε σε σύμβουλο γάμου εμένα τί μου το λές;" Ενώ στην πραγματικότητα σκεφτόταν και ήθελε να του πει πραγματικά: "Τί μας λες ρε μαλάκα; Στην αρχοντομουνάρα μου τί κάνεις εσύ με τη δικιά σου και αν λές το όνομά μου στον ύπνο σου! ΧΕΣΤΗΚΑ! Κι αν δεν μπορείς να το ελέγξεις μήν κοιμάσαι ή βάλε ωτοασπίδες στην ηλίθια να μή σε ακούει. Καλό θα κάνει και στους δυο σας γιατί από ό,τι θυμάμαι ροχαλίζεις σαν τρένο, γελοίε!"
  • Είσαι με παρέα σε εστιατόριο, τρώτε, πίνετε και κάποιος από την παρέα ρεύεται ασυστόλως και λέει ένα "σόρρυ παιδιά η μπύρα φταίει, με πειράζει" Εσύ απαντάς: "Έλα μωρέ, δεν τρέχει τίποτα, παιδιά είμαστε;" Ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεσαι και θές να πεις: "Σιγά ρε σιχαμένε, τί σόρρυ; Θα ξεράσω κι εγώ πάνω σου από την αηδία να δούμε θα σου αρέσει; Και ρε μαλάκα αφού ξέρεις ότι η μπύρα σε πειράζει όπως λες, τί την πίνεις γαμώ το κερατό σου; πιες νερό, να φάμε και 'μεις μια μπουκιά με την ησυχία μας!"
  • Τομέας ΣΕΞ! Είσαι με γκόμενο πολλά υποσχόμενο, σε έχει κάνει να πιστέψεις ότι θα ζήσεις στιγμές που θα τις ζήλευε ακόμη και παραγωγός γερμανικής τσόντας, έρχεται η ώρα η ευλογημένη και μια που μπήκε και μια που έπεσε η αυλαία! Σε κοιτάει με ύφος και σου λέει: "Κοίτα τι έκανες! Μαζί σου δεν κρατιέμαι!" (και καλά!!!!) Εσύ απαντάς: "Δεν πειράζει μωρό μου... Συμβαίνουν αυτά!" Ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεσαι και θέλεις να πεις: "Χαχαχαχα, Δείτε ρε ένα μαλάκα που ήθελε και να γαμήσει! Φυσικά και πειράζει ρε ηλίθιε, και όχι δεν συμβαίνει σε όλους!"
  • Τομέας ΣΕΞ ξανα! Είσαι με γκόμενα (για να μή λεμε μόνο για τους άντρες καλές είμαστε κι εμείς) Την γδύνεις και μόλις κατεβάζεις το σλιπάκι εμφανίζεται μπροστά σου το Δάσος του Σειχ-σου, το Άλσος Χαϊδαρίου και ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας όλα μαζί! Συνήθως δεν θα πεις τίποτα, ή αν στο αναφέρει εκείνη λέγοντας π.χ. "Σόρρυ μωρέ δεν πρόλαβα να κάνω αποτρίχωση..." Θα πεις: "Δεν πειράζει μωρό μου, Την άλλη φορά" Ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεσαι και θέλεις να πεις: "Πόσο καιρό μωρή δεν προλαβαίνεις να κάνεις αποτρίχωση; Καμμιά 30 χρόνια; Η πικροδάφνη στο σπίτι μου δεν είναι τόσο πυκνή! Και μή μου πεις να σε γλείψω γιατί θα φας σφαλιάρα ηλίθια. Θα σου "ρήξω" ένα στα γρήγορα και μετά μπουχός! Δεν πιστεύω να χεις ψείρες μωρή ε;"
  • Σε παίρνει τηλέφωνο κάποιος γνωστός μες τα μαύρα μεσάνυχτα. εσύ πετάγεσαι από το κρεβάτι, βρίσκεις τη συσκευή με τα 1000 ζόρια και πιέζοντας πολύ τον εαυτό σου απαντάς με τη χαρακτηριστική χροιά του αγουροξυπνημένου ανθρώπου. Η φωνή του ηλίθιου από την άλλη ακρη της γραμμής λέει: "Σε ξύπνησα ε; Σόρρυ μωρέ, δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να κοιμάσαι" Εσύ απαντάς: "Δεν πειράζει, δεν κοιμόμουν κανονικά, εδώ στον καναπέ έβλεπα τηλεόραση και τον ψιλοπήρα λίγο. Για πες τί έγινε;" Ενώ στην πραγματικότητα σκέφτεσαι και θέλεις να πεις: " Τί θες τέτοια ώρα ρε μαλάκα; Ναι ρε, με ξύπνησες! Εμ βέβαια πού να σκεφτείς ότι δούλευα ως τις 9, ήρθα σπίτι μου στις 10, μαγείρεψα. έκανα μπάνιο το παιδί, έπλυνα τα πιάτα, σκούπισα, έκανα ένα ντουζάκι και έπεσα ξερή γιατί αύριο ξυπνάω στις 6 και μισή το πρωί, και η ώρα είναι ήδη 2 και τέταρτο ΖΩΟΝ!"

Με λίγα λόγια, όλοι μας έχουμε βρεθεί σε κάποια από τις παραπάνω καταστάσεις είτε άμεσα είτε έμμεσα εμπλεκόμενοι. Σίγουρα έχω βρεθεί στη θέση της χαζογκόμενας που ξενυχιάζει τον άλλον και είπα κι εγω ένα τυπικό συγγνώμη ξερό και άχρωμο και έλαβα την ίδια ξερή και άχρωμη απάντηση: "ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ" Σίγουρα έχω βρεθεί και στην αντίπερα όχθη, σε αυτή τη θέση που θές να ανοίξεις το στόμα σου και όποιον πάρει ο Χάρος... αλλά απλά το "παίζω" ευγενική. Δεν υποστηρίζω ότι θα ήταν καλύτερα να βρίζουμε ο ένας το άλλον, απλά ξαφνικά μου ήρθε κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης που είχα με τις φίλες μου ότι τελικά είμαστε κατά βάθος όλοι ΚΑΘΙΚΙΑ του κερατά που προσποιούμαστε συνεχώς!

Και σκέφτηκα λοιπόν... "ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΩ;" Και τελικά τα είπα!!!!

7 σχόλια:

Spy είπε...

Έτσι που το πάτε, σας βλέπω και σε καμιά κερκίδα γηπέδου κρεμασμένη να φωνάζετε: "Γ@μ.... ο ΠΑΟ, κι η Λεωφόρος!"

:)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προτείνω να έρθεις να συνεργαστείς μαζί μας στα Μπινελικώματα.
Τό'χεις!

antinetrino είπε...

Καλά αυτό με την αποτρίχωση ... όλα τα λεφτά ... πολύ γέλιο!

(Ώστε κυκλοφορείς με ψηλοτάκουνα ε? Μμμμμμμμ)
:)

johnbiker είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Εισαι ΘΕΑΑΑΑΑ!
Α Π Ο Λ Α Υ Σ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Η!
Ακομα γελαω!!! Και σε φανταζομαι να τα λες κι ολας και γελαω ακομη περισσοτερο!
Να σαι καλα! Τα 1000 δικια εχεις!

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

@ Spy
Μα ακριβώς αυτό έκανα!!!, απλά τέλειωσε το πρωτάθλημα για φέτος και δεν έχω που να ξεσπάσω η καημένη...

@ MpinelikoMistress
Το ΄χω αγαπημένη, αλλά δεν το εκμεταλεύομαι.

@ antinetrino
Ασε φίλε μου, ενίοτε κυκλοφορώ και με ψηλοτάκουνα και τότε είναι που γελάει κάθε πικραμένος...

@ johnbiker
Χαιρομαι που σε διασκέδασα! Αλήθεια, με φαντάζεσαι να ουρλιάζω σαν τρελή; Α πα πα πα πααααααααα..
Άσε Γιάννη μου αρκετά φωνάζει όλος ο κόσμος κ κυρίως γύρω μου... Εγώ θα εξακολουθώ να κάνω ησυχία όσο με παίρνει δηλαδη!

john savvopoulos είπε...

Καταπληκτικό το κείμενο! To ευχαριστήθηκα όσο δεν μπορείς να φανταστείς.

Να σαι καλά!

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

@ John Black

Καλώς όρισες!
Χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες!
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.