Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!



H ανάρτηση αυτή είναι αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου αφιερωμένη σε έναν από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους που έχει τα γενέθλια του!!
Αυτόν τον άνθρωπο είμαι πολύ περήφανη που τον έχω γνωρίσει και ακόμη πιο περήφανη που είναι φίλος μου!
Τα πιο όμορφα ξενύχτια τα έχω κάνει με εκείνον.. Είτε διασκεδάζοντας, είτε μιλώντας ως το πρωί για διάφορα από το πιο σοβαρό μέχρι το πιο αστείο! Είτε κάνοντας διάφορα άλλα πράγματα..
Τα πιο άσχημα ξενύχτια τα έχω κάνει ΓΙΑ εκείνον, είτε αγωνιώντας για την εξέλιξη κάποιας προσπάθειάς του, είτε γιατί ήξερα ότι κάτι τον απασχολεί και ήταν λυπημένος ή αγχωμένος, είτε για να περιμένω ένα τηλεφώνημα του, ακόμη και περιμένοντας τον ίδιο. Άλλες φορές ερχόταν και το ξενύχτι συνεχιζόταν με ευχάριστο τόνο από κει και πέρα, άλλες φορές δεν τα κατάφερνε και το ξενύχτι συνέχιζε να είναι άσχημο και με αγωνία.
Με αυτόν τον άνθρωπο έτσι ήταν …. Όλο εκπλήξεις ευχάριστες ή δυσάρεστες!
Δυστυχώς τώρα πια έχουμε ψιλοχαθεί, λίγο οι δουλειές μας, λίγο οι οικογένειες μας, λίγο οι προτεραιότητες δεν βρισκόμαστε πια εδώ και πολλούς μήνες, μιλάμε που και πού, και πάντα είναι ευχάριστο να τον ακούω! Χαίρομαι πολύ όταν ακούω τα νέα του, όταν μαθαίνω ότι είναι καλά, όταν μου περιγράφει πόσο χάρηκε με κάτι. Λυπάμαι και πονάω πάρα πολύ, όταν καταλαβαίνω ότι κάτι δεν του πήγε καλά, όταν νοιώθει κουρασμένος, όταν είναι αγχωμένος (πράγμα πολύ συχνό) και γενικά όταν μου λέει ή όταν καταλαβαίνω ότι δεν είναι τελείως καλά..
Γιατί το καταλαβαίνω, ακόμη κι αν δεν μου το πει ο ίδιος εγώ το καταλαβαίνω…. Μάλλον αυτή την ιδιότητα μου τη δίνει η αγάπη μου για εκείνον.
Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα σήμερα να ήμουν εκεί, να τον πάρω μια αγκαλιά, να τον πειράξω για το μήκος των μαλλιών του, να γελάσουμε μαζί, να του κάνω μια φιλοφρόνηση και να τον δώ να κοιτάζει αλλού ψιλοκοκκινίζοντας, να τον πειράξω για κάτι που του αρέσει και να τον δω να νευριάζει λίγο και ταυτόχρονα η φλεβίτσα στο μέτωπο να φουσκώνει και να νομίζεις ότι θα εκραγεί. Θα ήθελα να του πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ! και να του δώσω το πιο γλυκό από τα φιλιά μου, γιατί αν κάποιος άνθρωπος αξίζει τις πιο ειλικρινείς μου ευχές.. είναι μόνο αυτός!
Θα ήθελα να ήμουν εκεί, μαζί του, να παίξω με τα μαλλιά του και να του κάνω πλάκα για το σημαδάκι που έχει, τον αγαπημένο μου «κερματοδέκτη» όπως συνηθίζω να αποκαλώ το σημάδι αυτό, που για μένα είναι κομμάτι της γοητείας του!
-ΨΙΤ με ακούς; Μην τολμήσεις να το πειράξεις το σημαδάκι μου… Θα γίνω πολύ γκρινιάρα αν το «διορθώσεις»!!!
Θα ήθελα να μπορούσα να είμαι εκεί και να κάνουμε μαζί όλα αυτά και άλλα τόσα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ. Είπαμε, οι δουλειές μας, οι ρυθμοί μας, οι οικογένειές μας, οι υποχρεώσεις μας, οι προτεραιότητες μας… μας κρατούν μακριά. Σωματικά, γιατί ψυχικά είμαι πάντα εκεί, μαζί του και στα καλά και στα άσχημα και στη χαρά του και στα δύσκολά του.. και το ξέρει! Αυτό είναι μια ανακούφιση, μικρή μεν, αλλά ανακούφιση δε! Να ξέρει ότι δεν περνάει μέρα, ώρα, λεπτό που έστω και για μια στιγμή δεν θα τον σκεφτώ, μου αρκεί που το ξέρει.
Είναι αστείο σχεδόν, πόσες φορές βλέπω κάτι, κάποιον και σκέφτομαι, «ααα αυτό θα του άρεσε», ή «αν ήταν τώρα εδώ θα είχαμε πεθάνει στα γέλια», ή ακόμη όταν φτιάχνω την αγαπημένη μου φρουτοσαλάτα τον φαντάζομαι να μου λέει: «Πάλι τη φρουτομαλακία τρώς;» και γελάω μόνη μου…. Αυτά είναι οι δικοί μου δεσμοί μαζί του, και ευτυχώς καμία υποχρέωση, καμία δουλειά, και καμία οικογένεια δεν πρόκειται να μου τα πάρει....!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ όπως σου αξίζει και όπως θέλω να είσαι… ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ με τον δικό μου μοναδικό και περίεργο τρόπο, και όχι έτσι όπως συνήθως αγαπάνε οι άνθρωποι, έχουμε πει πολλές φορές ότι εγώ έχω έναν δικό μου ορισμό για την αγάπη και σύμφωνα με αυτόν… ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΑ αγαπημένε μου… Μέσα από την καρδιά μου που μαζί με τις ευχές μου σου στέλνω κι ένα κομμάτι της!




6 σχόλια:

tsaousa είπε...

Χρόνια του πολλά, πάρα πολλά για να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται όοο περισσότερο γίνεται.

johnbiker είπε...

Το πιο ωραίο, το πιο πρωτότυπο και το πιο γλυκό δώρο που μπορούσες να κάνεις σε ένα φίλο σου! Το διάβαζα και συγκινήθηκα! Τόσο τρυφερό και τόσο ειλικρινές!
Χρόνια σου πολλά φίλε της φίλης μου, να είσαι πάντα καλά και να απολαμβάνεις την σπάνια τύχη να έχεις τέτοια φίλη που να σε αγαπά τόσο πολύ όσο περιγράφει!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Αχ ευχαριστώ αλλά δεν έχω ακόμα γενέθλια!!! :PPP
Να τον χαίρεσαι!

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

@ tsaousa

Συμφωνώ! Χρόνια του πολλά και καλά για να χαίρεται ό,τι και όποιον τον κάνει ευτυχισμένο.

@johbiker

Πάλι υπερβολικός ο βουνίσιος... ε όχι και "σπάνια τύχη" πάντως δε νομίζεις ότι για να αγαπάμε κάποιον τόσο πολύ, μάλλον το αξίζει; Άρα; δική μου η σπάνια τύχη που τον γνώρισα!

@ Gi Gaga Kouni Beli

Καλά, στα δικά σου γενέθλια μόνο με μια ανάρτηση νομίζεις θα τη βγάλουμε; Γιγαντοαφίσες στα κτίρια της πλατείας Συντάγματος θα σηκώσω για να σου ευχηθω!!!!!
Αλήθεια πότε είναι;

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Ζήλεψα και άρχισα να γράφω το ποστ για τα γενέθλεια του ανηψιού μου.

Να σου ζήσει.

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

@ ΙωάννηςΚ

Να το χαίρεσαι το ανηψάκι! Να 'ναι πολύχρονος κι ευτυχισμένος!