Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ανασυγκρότηση


Εδώ ένα παλιο-πισί έχουμε και του κάνουμε μια ανασυγκρότηση για να μην "κρασάρει" το σύστημα κι ας έχει όλα τα "απ-ντέιτς" για να εξελίσσεται.. Φαντάσου τί έχει να πάθει ο άνθρωπος αν δεν του "ανασυγκροτήσεις" το σύστημα.. κι άμα κρασάρει..άστα!! Το φορμάτ είναι δύσκολη υπόθεση αν όχι ακατόρθωτη.. γι αυτό.. ανασυγκρότηση λοιπόν!

Έτσι κι εγώ! έχω "χαθεί" και θα "χαθώ" για λίγο ακόμη καιρό, να ανασυγκροτήσω τα μέσα μου! Γιατί είναι διαλυμένα! Γιατί αλλού πατάω κι αλλού βρίσκομαι! Δύσκολο πράγμα η ανασυγκρότηση των "μέσα" μου.. ίσως γιατί τελικά δεν ήταν ποτέ συγκροτημένα για να ΑΝΑ-συγκροτηθούν! Ποιός ξέρει.. Μπορεί να με δυσκολεύουν όλα αυτά που γυρνάνε μέσα στο κεφάλι μου, αλλά και στην καρδιά μου. Ή που προσπαθώ να ταιριάξω τα "θέλω", με τα "πρέπει" - λες και γίνεται-..ή που συγχωρώ τους πάντες και τα πάντα εκτός από τον εαυτό μου.. Δεν ξέρω τί.. αν το είχα βρει θα είχε τελειώσει και η ανασυγκρότηση μάλλον..

Ήθελα όμως να σας πώ κάτι και να το ξέρετε: Τα μπλόγκς σας πολύ με βοηθούν όλον αυτόν τον καιρό.. Περνάω, σας διαβαζω και "ξεκουράζομαι". Άλλοτε με κάνετε να γελάω, άλλοι πάλι με συγκινούν, είστε και μερικοί που μου προσθέτετε σκέψεις, προβληματισμούς. Αλλά όλοι αγαπημένοι και το ξέρετε.. απλά να! Μέσα στην ανασυγκρότησή μου σκέφτηκα ότι δεν σας έχω πει ποτέ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την τόσο καλή παρέα μου μου κάνετε.. για τα πράγματα που μου έχετε μάθει, για τα χαμόγελα αλλά και τα δάκρυα που μου έχετε χαρίσει και αυτό είναι αχαριστία! Μπορεί να έιμαι πολλά πράγματα αλλά όχι αχάριστη -έτσι νομίζω τουλάχιστον- επομένως ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλους.

6 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Έννοια σου και ξέρω εγώ τι θες!!!










Να γυρίσει ο Romain από τα Παρίσια (μα γιατί ο νους σας πάντα στο πονηρό, παλιοκαθίκια?)

Ανώνυμος είπε...

Γιατί παραμυθιάζεστε μανδάμ και μας παραμυθιάζετε και εμάς; :))
Ανασυγκρότηση κι αηδίες...
Την έκσταση. Την έκσταση κυνηγάτε. Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;
Και να ξέρετε ποιά είστε και να μη σας νοιάζει...
Και θέλετε εγώ τώρα να πιστέψω ότι αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σ΄αυτή τη ζωή και θα επανέλθετε και στο blog και σ΄όσα άλλα έχετε πιθανόν παραμελήσει...

Κι εγώ ευχαριστώ. Γέλασα με τη ψυχή μου με το ανεκδοτάκι σας.... :)))))))

Φιλιά πολλά πολλά


ΥΓ Κι άλλα φιλιά

Roadartist είπε...

:)))

Να είσαι πάντα καλά :))

kanivallos είπε...

Δε χρειαζόμαστε ανασυγκρότηση και ημίμετρα, delete κατευθείαν.

VAD είπε...

Εσύ που τρεχεις χιλιόμετρα,'ορθια,ορθια,λέμε...αντε,
μπράβο....

νν. Ερρίκος είπε...

Εεε... πως πάει η ανασυγκρότηση; ούτε ο παλιός μου υπολογιστής δεν έπαιρνε τόοοοοοση ώρα!