Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Bib 7583


Χτες το απόγευμα ανοίγω τα μέιλ μου, πάω στα εισερχόμενα και βλέπω αποστολέας: "ΑΤHENS CLASSIC MARATHON "
το στομάχι μου σφίχτηκε όπως όταν βλέπεις από μακρυά τον καλό σου να έρχεται προς εσένα.. βάζω τον κερσορα πάνω στον αποστολέα και κάνω "κλικ" περιμένωντας με τη λαχτάρα μικρού παιδιού να "ανοίξει" το μήνυμα...
αλλάζει σελίδα στην οθόνη του υπολογιστή και τότε το βλέπω.. :

Αγαπητή κυρία ,

Σε συνέχεια του παρακάτω μηνύματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο αριθμός συμμετοχής σας στο Μαραθώνιο Δρόμο της φετινής διοργάνωσης είναι 7583, γεγονός που σας κατατάσσει στο 5ο από τα επτά (7) blocks εκκίνησης. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Αρχηγό της Ομάδας σας.

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας,

Με εκτίμηση,

αυτο ήταν λοιπον.. bib 7583

... και τότε η καρδιά μου χτύπησε δυνατα!!! Τερμα τα ψέμματα! Η απάντηση που περίμενα ήρθε! Η συμμετοχή μου στον 28ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας ήταν σε πλήρη ισχύ! Και ξαφνικά όλοι οι φόβοι μου, όλα τα άγχη μου, όλες οι αμφιβολίες μου έκαναν φτερά! Θα την τρεξω αυτή τη διαδρομή, θα την τρεξω και θα τη χαρώ κιόλας.. ναι είναι δύσκολη, ναι άλλοι είναι πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι από μενα, αλλά και σίγουρα κι εγω καλύτερα από κάποιους άλλους.. Θα πονέσω, το ξερω, θα βλαστημίσω κι αυτό το ξέρω.. θα κλάψω από χαρά.. αυτό το προσδοκώ, θα χαμογελάσω, θα δακρύσω, θα φωνάξω, θα σιωπήσω όλα θα τα κάνω εκίνη την ημέρα γιατί πολύ απλά η 31η Οκτώβρη θα είναι η μέρα ΜΟΥ!

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ θέλω να το κάνω αυτό μέχρι που έλαβα αυτό το μέιλ...

Τωρα ζω για εκείνη τη μερα!! Μετράω τις ώρες και τα λεπτά.. ξερω ότι θα με πιάσει ο πεισμισμός μου κι άλλες φορες μέχρι εκείνη τη μέρα, και στη διάρκεια της διαδρομής πολλές φορές.. αλλά έχω κίνητρα ισχυρά για να τον αντιπαρέλθω!!

Μπορεί να ακούγεται χαζό, κι εγώ να επαναλλαμβάνομαι χωρίς λόγο, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενη!!!

Ισως έπρεπε να σας γραψω κάτι για την ιστορία της διαδρομής, για την επέτειο των 2500 χρόνων, για τον Γρηγόρη Λαμπράκη .. για τα χίλια δυο τόσο σημαντικά που αφορούν την κλασσική διαδρομή αλλά συγχωρέστε με.. για μενα αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι ότι ΘΑ είμαι κι εγώ εκεί.. και το πρωί στο Μαραθώνα στη γραμμή εκκίνησης αλλά (θέλω να πιστεύω) ΣΙΓΟΥΡΑ και στο Καλλιμάρμαρο το μεσημέρι στη γραμμή του τερματισμού!

Δε σκέφτομαι πια ούτε ανηφόρες, ούτε κούραση, ούτε καιρό, ούτε τίποτα.. μόνο πρόσωπα, τα πρόσωπα που θα με περιμενουν εκεί, καρτερικά, να φτασω κουτσαίνοντας ίσως, αλλά γεμάτη όσο ποτέ και να με δουν να περνάω την αψίδα του τερματισμού..

Bib 7583 and my dream will come true!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπρόβο σου ρε...
Καλό καλό κουράγιο και τύχη να βρεθείς εκείνη την ημέρα στα καλύτερά σου....
Φιλιά :)

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Άντε ρε, ωραία! Ελπίζω να είμαι κάτω να σε δω να τρέχεις! Κάπου εκεί θα είμαι κ εγώ έτοιμος να σου βάλω τρικλοποδιά :P AXAXAXAXAXA!!!

VAD είπε...

Σημειώνω τον αριθμό,καλού-κακού βάλε κι ενα ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ στο φανελάκι,να σε δούμε από μακριά μεσα από την τηλεοπτική μετάδοση:)

Mistress Hyde είπε...

Κυρία 7583 σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Τι; Ακόμα εδώ είστε;
Γρήγορα προπόνηση!

antinetrino είπε...

Mpravo euxomai na pane ola kala!......kai tha pane.