Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

I believe I can fly!!!!

Μου πήρε, 2 ζευγάρια παπούτσια, 3 ζευγάρια κάλτσες, άπειρα μπουκαλάκια νερού και ισοτονικού, πολλά και διαφορετικά "τζελάκια", 2 μαύρα νύχια, 6 ώρες 13 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα και περίπου 55 χιλιόμετρα για να το πιστέψω επιτέλους... Ι BELIEVE I CAN FLY!!!

Δανείζομαι στίχους του τραγουδιού.....

"If I can see it, then I can do it
if I just believe it, there's nothing to it..
I believe I can fly, I believe I can touch the sky..."

Όταν το φέρνω πίσω στο μυαλό μου, έρχονται χίλιες δύο δυσκολίες, από τα φορτηγά και τις νταλίκες που ήταν μαζί μου σε κάποια σημεία (και το πώς αποφεύγαμε ο ένας τον άλλον) μέχρι την φωνή του μικρού διαβολάκου πάνω από τον αριστερό μου ώμο που μου έλεγε.. "Έλα εντάξει φτάνει.. παράτα τα" αλλά όσες κι αν ήταν οι δυσκολίες, αυτό που πήρα από αυτόν τον προσωπικό μου άθλο ήταν τόσο πιο μεγάλο και πιο σημαντικό που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης... κέρδισα αυτοεκτίμηση! Ξεπέρασα τα όριά μου, (κατά πολύ μάλιστα), κατάφερα να κάνω αυτό που δεν πίστευα ότι μπορώ να το φανταστώ καν, ένοιωσα δυνατή και σίγουρη, ένοιωσα περήφανη..... Το πόσα πράγματα, πέρασαν από το μυαλό μου όλες αυτές τις ώρες δεν λέγονται, το πόσο πολύ με βοήθησε η παρέα που είχα μαζί μου επίσης απερίγραπτο, αλλά και το πόσο όμορφα ένοιωσα τελικά από όλο αυτό.... δεν περιγράφεται! Γι αυτό όταν την επόμενη μέρα που περπατούσα σα να είχε περάσει από πάνω μου τρένο, με είδε κάποιος και μου είπε.. "πάω στοίχημα ότι δεν θα ξανατρέξεις! Το έχεις μετανοιώσει ήδη ! " Του είπα ότι όχι μόνο δεν το μετάνοιωσα, αλλά το ξανακάνω ευχαρίστως (ίσως μόνο με καλύτερη χάραξη πορείας έτσι ώστε να αποφύγουμε ακόμη περισσότερο τα φορτηγά... )
Δεν θα ξεχάσω: To πόσο με εκνεύρισε η ζώνη του ηλίθιου παλμογράφου που από ένα σημείο και μετά ανεβοκατέβαινε! (άσε που έβγαζε κι αστείους ήχους). Την αίσθηση ότι οι πνεύμονές μου έχουν διογκωθεί τόσο που δεν χωράνε πια στον θώρακα μου! Το πόσα πολλά υγρά μπορεί να καταναλώσει ένας άνθρωπος ΜΕΤΑ από όλο αυτό! Τον διάλογο που είχα με τη Ματίνα προς το τέλος της διαδρομής που με ακολουθούσε με το ποδήλατό της..
Ματίνα: Τί σκέφτεσαι;
Εγώ: Την επόμενη φορά να μου βάλετε έναν καθετήρα! Δεν είναι κατάσταση αυτή!
Ματίνα: χαχαχα κοντεύεις να σωριαστείς και το χιούμορ χιούμορ! Χαζό, έ χαζό!!!
(Εγώ όμως το εννοούσα!!!)
Δεν θα ξεχάσω πώς ένοιωσα και που δεν μπορούσα να καταλάβω τί με ευχαριστούσε πιο πολύ... η διάρκεια; Ότι δηλαδή κατάφερα να είμαι στο δρόμο τρέχοντας για λίγο περισσότερο από 6 ώρες; Η απόσταση; Ότι δηλαδή κατάφερα να διανύσω σχεδόν 55 χιλιόμετρα (54 και κάτι ψιλά για την ακρίβεια) χωρίς να με μαζέψει το ασθενοφόρο; Ή ο συνδυασμός; Τελικά αυτό που με ευχαριστούσε περισσότερο είναι ότι όλα αυτά τα έκανα ΕΓΩ.!!
Ναι ρε συ... μετά από πολύ καιρό έβγαλα το " εγώ" μου, ξεσπάω εκεί, όπως είπα στον Γιάννη μετά όταν με κοιτούσε με απορία και με ρώτησε με κάθε ειλικρίνεια.. "Και γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου;" "Άκου να δεις Γιάννη μου, πώς είναι οι μεσήλικες που για να αυτοεπιβαιβεωθούν και να ξεσκάσουν την πέφτουν στις πιτσιρίκες και μετράνε πιπίνια Vs Viagra; Ε εγώ μετράω χιλιόμετρα, κι αντί να την πέφτω σε πιπίνια (με τον κίνδυνο να φάω και χυλόπιτα) θα τρέχω τόσο ώστε ο Φόρεστ Γκαμπ να φαντάζει ερασιτέχνης μπροστά μου" (γέλια)

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βάζεις στοίχημα με τον εαυτό σου και τελικά να κερδίζεις!

Ι believe I can Fly..........!

8 σχόλια:

SERVIRISMATA είπε...

"Fly to a dream, far across the sea, all the burdens gone, open the chest once more!" λέει ένα λατρεμένο άσμα... κάτι θα ξέρουν!

Την καλημέρα μου!

mermyblue είπε...

πωπω...σε θαυμάζω, ειλικρινά! μπράβο σου! πολύ μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να δοκιμάζουν θετικά τα όριά τους. Η ανταμοιβή είναι η ίδια μας η χαρά.

καλό απόγευμα
καλή χαλάρωση
κ συνέχισε!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Είσαι τρελή και το ξέρεις! Κάτι για το οποίο σε θαυμάζω!
Και τώρα...επιστροφή στη ρουτίνα!

Ανώνυμος είπε...

Τρεχάτε ποδαράκια μου.... :)
Eύγε νέα μου... εύγε...

Ανώνυμος είπε...

Έλα, την επόμενη φορά θα σου στείλω μια κάρτα από το σανατόριο...
Και μόνο που το διαβάζω βήχω!
Πολύ σε χαίρομαι όμως!
Φιλάκια και στις δύο.

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

@ SERVIRISMATA

"fly to a dream..." Αυτό τα λέει όλα, και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι! Τί θα ήταν η ζωή χωρίς όνειρα;

Τα φιλιά μου!



@ mermyblue

Ειλικρινά δεν με θεωρώ άξια θαυμασμού, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια! Και πράγματι η καλύτερη και μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι η χαρά που νοιώθεις από όλο αυτό!

Τα φιλιά μου!


@ Gi Gaga Kouni Beli

Εγώ ξέρεις γιατί σε θαυμάζω;
Που μπορείς και αντέχεις ό,τι σαχλαμάρα κι αν σου πω και μάλιστα δείχνοντας κι ενδιαφέρον!
Σε ευχαριστώ! ... ΠΟΛΥ!



@ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ' ΑΛΩΝΙ

Τρέξανε, τρέξανε... τώρα ένα μικρούλι διαλειμματάκι μάλλον τους άξιζε!
Πολλά φιλιά φοραδίτσα!


@ΜpinelikoMistress
Αν δεν με μπουζουριάσουν πουθενά τα παιδιά με τα άσπρα πρώτα και σου στείλω εγώ πρώτη καμμιά κάρτα από το εξωτικό "Δαφνί"....
Φιλιά και από εμάς... σε εσάς!

johnbiker είπε...

Μην υποτιμας τον εαυτο σου! Εισαι αξια θαυμασμου και το ξερεις! Με αυτά που ακουσα απο την αδερφη μου σε θαυμασα ακομη περισσοτερο για το πεισμα το κουραγιο και τη θεληση που εδειξες. δεν ειναι μονο αυτα για τα οποια σε θαυμαζω ομως! Σε θαυμαζω και για την πολυ μεγαλη και καλη καρδια σου, την ευγενεια και την καλοσυνη που σε διακρινει και που μερικες φορες με κανει να ντρεπομαι οταν βρισκομαι μπροστα σου.
Χιλια μπραβο!

ΠΟΔΗΛΑΤΡΗΣ είπε...

@Johnbiker

Κοκκίνισα διαβάζοντας το σχόλιο σου!
Όπως πάντα υπερβολικός :)))

Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια...

Τα φιλιά μου στα κορίτσια!